Welkom op onze video's overzicht pagina

 • Applicatie van MasterEmaco T 545

  ​Korte demonstratie van het mengen en aanbrengen van MasterEmaco T 545, een chemisch actieve, snelbindende reparatiemortel op basis van magnesiumfosfaatcement, voor horizontale reparaties bij temperaturen tot -10°C

 • Applicatie van MasterEmaco T 1100 TIX

  ​Korte demonstratie van het mengen en aanbrengen van MasterEmaco T 1100 TIX, een snelzettende en snelhardende, vezelversterkte, plastische ondersabelings- en reparatiemortel voor horizontale vlakken.

 • Applicatie van MasterEmaco T 1200 PG

  ​Korte demonstratie van het mengen en aanbrengen van MasterEmaco T 1200 PG, een vloeibare tot zeer vloeibare, snelzettende en snelhardende vezelversterkte ondersabelings- en reparatiemortel.

 • Applicatie van MasterEmaco T 1400 FR

  ​Korte demonstratie van het mengen en aanbrengen van MasterEmaco T 1400 FR, een vloeibare, snelzettende en snelhardende reparatiemortel voor het herstellen van voegovergangen en van beton in verkeerszones dat herhaaldelijk aan zware belasting is blootgesteld.

 • Applicatie van MasterEmaco T 2800 PG

  ​Korte demonstratie van het aanbrengen en mengen van MasterEmaco T 2800 PG, een chemisch resistente snelzettende gietmortel voor de reparatie van horizontale betonoppervlakken .

Tim Foerschler

Communication Europe Phone: +49 621 6091019

E-Mail