​​​​Meer informatie nodig ?​

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze decoratieve MasterTop Pure floor design vloeren ? Of wilt u een op maat gemaakt advies ? 
​​Wij contacteren u zo snel mogelijk, vanzelfsprekend zonder enige verplichting.​


 

Contactformulier

Naam *
Bedrijf/Organisatie *
Land *
Post adres *
Postcode *
Functie *
E-mailadres *
Aanvullende informatie *
Aanvullende informatie anders
Woordverificatie (Typ de karaktertekens die u in onderstaande afbeelding ziet.)
 

Vergeet niet uw adres in te vullen als u informatie per e-mail wilt ontvangen. BASF zal uw gegevens alleen gebruiken om uw aanvraag te beantwoorden. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om uw vraag te beantwoorden. De gegevens die u vrijwillig hebt verstrekt worden door BASF met behulp van IT-systemen opgeslagen en verwerkt. Voor zover het om persoonlijke gegevens gaat die wij bewaren om zakelijke betrekkingen te onderhouden, verzekert BASF u dat alle bepalingen en voorschriften van de Duitse Wet Bescherming Persoonsgegevens zullen worden nageleefd. Uw persoonlijke gegevens zullen niet door ons of door onze tussenpersonen voor gebruik door derden op welke wijze dan ook worden doorgegeven, tenzij u ons hiervoor persoonlijk toestemming hebt verleend of wij hiertoe door een gerechtelijk bevel worden verplicht. U hebt recht op inzage van alle gegevens met betrekking tot uw persoon die bij ons is opgeslagen en u hebt het recht ons te informeren als deze naar uw mening achterhaald of onjuist is of gewist zou moeten worden. Stuur om ons te informeren gewoon een e-mail naar het e-mailadres dat is aangeduid in het impressum of naar onze Functionaris Gegevensbescherming (zie "Gegevensbescherming").

* Vul deze velden in om ons te helpen uw vraag te verwerken. Alle opgegeven adresgegevens zullen alleen voor dit doel worden gebruikt.


MasterTop 1324

MasterTop 1324

Lees verder...
MasterTop 1325

MasterTop 1325

Lees verder...
MasterTop 1326

MasterTop 1326

Lees verder...
MasterTop 1327

MasterTop 1327

Lees verder...
Floor selector

Floor selector

Lees verder...
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Lees verder...
Concurrerende oplossingen

Concurrerende oplossingen

Lees verder...

Jean-Claude de Maaijer

Sales manager Nederland Account Manager Zeeland en Zuid-Holland Mobile: 0031622524024

E-Mail