Oplossingen voor de chemische industrie


Vloeren waarop u kan vertrouwen

De eisen in de chemische industrie zijn extreem. Het Masters Builders Solutions handelsmerk van BASF beschikt over Ucrete industrievloeren, gebaseerd op een unieke polyurethaanharstechnologie van BASF en over MasterTop polyurethaan- en epoxyvloersystemen die aan de vloervereisten in de chemische sector voldoen. Deze vloersystemen vertonen een uitzonderlijke mechanische en chemische weerstand, alsook een goede temperatuurbestendigheid.

Onze vloersystemen voor zowel binnen als buiten kunnen snel worden geïnstalleerd om de gewone bedrijvigheid snel weer te kunnen oppakken. Het productieproces kan na een minimale stilstand voortgang vinden.

Bescherming daar waar het ècht nodig is

Als een tweede lijn van bescherming nodig is om de grootste gevaren te voorkomen, te controleren of te verminderen, dan is een constructief gezonde extra opvang een noodzakelijke maatregel voor de opslag van chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen in de chemische industrie.

Onze markt-leidende chemisch resistente coatings en oppervlaktebehandelingen zorgen voor een lange weerstand en bescherming tegen aantasting door chemicaliën. Voorts hebben we speciale snelbindende reparatiemortels die de soliditeit van de constructie herstellen na een ernstige blootstelling aan agressieve chemicaliën.

Wij bieden u ook een complete lijn van cementgebonden en precisie-gietmortels op polymeerbasis voor de stabilisering en verankering van machines.

Direct contact

Katrien Van Loock

Marketing Communications Benelux for Master Builders Solutions by BASF

+32 11 340 421

Downloads

Systeem MasterTop 1728

pdf (296,47 Kb)