Oplossingen voor de zorgsector

Daar waar de strengste hygiëneniveaus een must zijn, biedt BASF vloersystemen voortreffelijke oplossingen die voldoen aan de complexe eisen voor vloeren in zorgtehuizen, ziekenhuizen, klinieken en behandelkamers.

BASF levert onder het Master Builders Solutions handelsmerk MasterTop naadloze vloersystemen, geavanceerde vloeibaar toegepaste polyurethaan vloersystemen ten behoeve van een goed loopcomfort, geluiddemping, bacteriostatische en antistatische eigenschappen, alsook de weerstand tegen chemicaliën, tegen slijtage en achteruitgang en tegen intensieve schoonmaakprocessen. Daar onze naadloze en hygiënische vloersystemen geen voegen hebben, is het risico van bacterie-groei en vloeistofindringing tot een minimum beperkt en blijft de reinigbaarheid van het oppervlak erg hoog.

In gevallen waar intensieve schoonmaakplanningen met gebruik van heet water, stoom en chemische reinigingsmiddelen worden toegepast, zoals in keukens, tonen Ucrete vloersystemen hun uitmuntende weerstand tegen hoge temperaturen, agressieve chemicaliën en mechanische belasting.

Voorts zijn al onze vloersystemen leverbaar in een brede verscheidenheid aan kleur en design-opties die kunnen worden aangepast op slipvastheid, ten behoeve van decoratieve vloeren die zowel voor loopcomfort als voor een veilige en positieve omgeving instaan.

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie, kunnen onze vloersystemen met hun uitzonderlijke levensduur en duurzaamheid vlot geïnstalleerd en toegepast worden, zodat openbare gebouwen, behandelkamers en patiëntenkamers snel en zonder veel overlast naar de normale bedrijvigheid kunnen terugkeren.

MasterTop

Ucrete

Direct contact

Katrien Van Loock

Marketing Communications Benelux for Master Builders Solutions by BASF

+32 11 340 421