Oplossingen voor bedrijfsgebouwen


 

Waterdichting doet ertoe. Onze oplossingen voorzien in een volledige bescherming van uw constructie

Master Builders Solutions van BASF levert volledige waterdichtingssystemen die gebruik maken van marktleidende en innovatieve technologieën voor de bescherming van vrijwel alle constructies.

De handhaving van een waterdichte omgeving is een belangrijke factor om de levensduur van een constructie te kunnen waarborgen. Onze hoog-presterende waterdichtingsmembranen kunnen gespoten of met de hand aangebracht worden en functioneren nadat ze zijn uitgehard als monolithische, volledig vastgehechte, flexibele barrières tegen water en vocht, die het beton en het interieur beschermen.

Omdat voor vrijwel alle constructie-assemblages verbindingen vereist zijn, biedt BASF u een uitgebreid assortiment verzegelingsmiddelen om voegen, openingen en scheuren in nagenoeg alle constructies op de juiste wijze aan te pakken. Deze verzegelingsmiddelen brengen stevige verbindingen tot stand waarbij wel beweging tussen twee of meer oppervlakken mogelijk is, maar die voorkomen dat water, vocht en verontreinigende stoffen in de constructie binnendringen. Deze verbindingen bieden langdurig weerstand tegen water en aantasting door chemicaliën en beschermen de soliditeit van de constructie, zelfs bij veel beweging en onder vochtige omstandigheden.

MasterSeal

Bedrijfsgebouwen spelen een vitale rol in onze samenleving en leefomgeving.

 

Marktleidende hulpstoffen helpen bij bouwen en stutten.

Het Master Builders Solutions handelsmerk van BASF biedt een volledig assortiment technologisch geavanceerde hulpstoffen voor beton die u bijstaan bij de bouw van veilige bedrijfsgebouwen met een lange levensduur. Onze buitengewone plastificeerders en prestatieverhogende hulpstoffen vergroten het productiegemak, zorgen voor duurzame attributen en verlengen de levensduur om de veranderende omstandigheden en temperatuurextremen te doorstaan.

Als wereldmarktleider op het gebied van de innovatie van bouwchemische producten, combineert het Master Builders Solution handelsmerk van BASF jarenlange expertise met technische ondersteuning om de juiste keuze te maken uit hulpstoffen van wereldklasse, teneinde de bouw te versnellen, de sterkte en verwerkbaarheid van het beton te vergroten en de totaalaanblik te verfraaien.

MasterGlenium: hoogwaardige waterreduceerders.

MasterRheobuild: waterreduceerders met rheoplastische eigenschappen.

MasterPozzolith: waterreduceerders voor lagere-sterkte beton.

Betonherstel en -bescherming die de tands des tijd doorstaan

Waar we ook werken, spelen en leren, de renovatie van al gebouwde constructies levert een aanzienlijk rendement op investering op - zowel uit financieel, milieu- als uit emotioneel oogpunt.

Effectieve beschermings- en herstelplannen maken een integraal deel uit van de levenscyclus van elk gebouw. Onder het Master Builders Solutions handelsmerk biedt BASF u marktleidende producten en expertise die de schoonheid en waarde van de activa van klanten behouden, van de fundering via de bouwschil tot het dak.

Onze snelbindende betonherstelmortels, anti-betonrot coatings en hydrofoberende coatings zorgen voor de eerste bescherminglaag bij het corrigeren van problemen die de achteruitgang van het beton verhindert en de esthetiek met kleur en textuur verbetert teneinde de oorspronkelijke aanblik te herstellen.

Met onze in alle regio's van de wereld gesitueerde restauratiespecialisten bieden wij onze afnemers een unieke set herstel- en beschermingsoplossingen die zijn ontwikkeld om aan te sluiten bij uw plaatselijke omstandigheden.

Vloersystemen die onze leefwereld vormgeven

Het Master Builders Solutions handelsmerk van BASF biedt maatwerkoplossingen voor een veelheid aan toepassingen die zowel aan functionele als aan esthetische vloervereisten van overheids-, bedrijfs- en fabrieksgebouwen voldoen.

Vloeren vormen vaak een integraal deel van de identiteit van overheids- of bedrijfsgebouwen. De eerste indrukken zijn immers van wezenlijk belang. Onze eenvoudig te onderhouden, decoratieve en naadloze polyurethaanvloersystemen staan in voor hoogwaardige, duurzame vloeren die aantrekkelijk, prettig om op te lopen, slipvast en gezond geïsoleerd zijn.

Omdat fabrieksvloersystemen blootstaan aan hoge temperaturen, agressieve chemicaliën en impacten van zware mechanische belastingen, leveren wij een breed spectrum krachtige polyurethaan, cementgebonden en epoxyharsen vloersystemen die een zeer hoge mechanische weerstand en bescherming tegen corrosieve stoffen bezitten.

MasterTop

Ucrete

 

Downloads

Producten