Oplossingen voor parkeerdekken

 

Specialistische waterdichtingsoplossingen voor parkeerconstructies

Als markleider levert het Master Builders Solutions handelsmerk van BASF onder het MasterSeal-assortiment ongeëvenaarde producten die zich bewezen hebben in hun weerstand tegen belastingen en omgevingsproblemen die typisch zijn voor parkeerconstructies.

BASF heeft een breed assortiment hoogwaardige, waterdichteverkeersmembranen die instaan voor unieke oplossingen die parkeerdekken beschermen tegen achteruitgang door omgevingsomstandigheden, intensief verkeer, en de bestrijding van sneeuw en ijs. Onze waterdichtingsproducten zijn tevens ontwikkeld om voor een uitzonderlijke duurzaamheid, veelzijdige ontwerpmogelijkheden en esthetisch aantrekkelijke omgeving in te staan.

Omdat elk parkeercomplex een uniek project is, waarborgt onze jarenlange wereldwijde expertise dat de juiste producten en systemen worden aanbevolen voor de plaatselijk heersende omstandigheden en geldende regelgeving. Onze waterdichtingsmiddelen en betonreparatieproducten kunnen worden gecombineerd om systemen te vormen die zijn ontworpen om de parkeerconstructie zo snel mogelijk weer in gebruik te kunnen nemen tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten.

MasterSeal

Compatibele partnerschappen - onze betonspecialisten staan voor u klaar

Voor de bouw van parkeerconstructies die functioneel en veilig zijn, biedt het Master Builders Solutions handelsmerk van BASF een veelzijdig assortiment hulpstoffen die zorgen voor weerstand tegen extreme weersomstandigheden, temperatuurschommelingen en vorst-dooicycli, alsook tegen de slijtage ten gevolge van het verkeer en van strooizout.

Onze geavanceerde technologie helpt betonfabrikanten om sneller te bouwen en de afwerkingskwaliteit te verhogen door een betere betonsterkte, verpompbaarheid en totaalaanblik, waarbij tegelijkertijd een lange-termijn veiligheid en lange levensduur wordt gewaarborgd.

Er zijn geen twee parkeerconstructies die gelijk zijn. Daarom combineren onze vertrouwde betonspecialisten hun jarenlange expertise met technische ondersteuning om de specifieke vereisten van elk bouwproject te helpen vaststellen en de juiste oplossingen voor succes te creëren.

Vakkundig betonherstel- en beschermingsstrategieën met minimale stilstand

BASF is zich bewust van de waarde van een goed gerepareerde, onderhouden en veilige parkeerconstructie. Een verlies aan bedrijfstijd staat gelijk aan een verlies aan inkomsten voor de eigenaren van de parkeervoorziening en ongemak voor hun klanten.

Parkeerfaciliteiten staan dagelijks bloot aan constante slijtage door frequent verkeer, ongunstige omstandigheden zoals wind, regen, sneeuw en strooizout, lekkende olie en vervuiling die de achteruitgang ervan versnellen.

Ongeacht het type reparatie, helpen onze vertrouwde reparatie- en beschermingsspecialisten de klant om eerst de juiste oplossingen te bepalen en om de parkeerfaciliteit weer zo snel mogelijk op zijn volle capaciteit te laten draaien.

Onze markt-leidende producten lopen van snelbindende herstellers en betonwapening tot scheurreparatie en corrosie-inhibitors, en werden ontwikkeld om samen te werken om de effectiefste rehabilitatie en lange-termijn bescherming te creëren. Voorts zetten we ons constant in voor het bewerkstelligen van nieuwe innovaties die de verwachtingen van onze afnemers overtreffen.