Oplossingen voor parkeerdekken

Parkeergaragevloeren worden dagelijks blootgesteld aan slijtage door frequent verkeer, wind, regen, sneeuw en dooizouten, lekkende olie en vervuiling die het verval ervan versnellen.

BASF - Master Builders Solutions ontwikkelt en adviseert diverse systemen voor het duurzaam repareren, waterdicht maken en beschermen van parkeergarages met de nieuwste technologieën op basis van cement, epoxy, polyurethaan en composieten. Omdat elke parkeergarage een uniek project is, waarborgt onze jarenlange wereldwijde expertise dat de juiste producten en oplossingen worden aangeboden aangepast aan de specifieke vereisten van het desbetreffende parkeerdek en geldende regelgeving.

Wij bieden oplossingen aan voor:

  • Bovendekken
  • Tussendekken
  • Hellingbanen en op-en afritten
  • Ondergrondse parkeergarages

Unieke waterdichtings- en scheuroverbruggende oplossingen voor parkeergaragevloeren

BASF - Master Builders Solutions heeft een ruim assortiment aan membranen die parkeerdekken beschermen tegen slijtage door intensief verkeer en invloed van omgevingsfactoren en dooizouten.
Onze MasterSeal Traffic waterdichtingsoplossingen verzekeren een uitzonderlijke duurzaamheid en bieden vele mogelijkheden qua ontwerp zonder het esthetisch apsect uit het oog te verliezen. Door de juiste keuze is de dure uitvaltijd beperkt, de onderhoudskosten laag en de levensduurkosten inzichtelijk. Dit alles maakt van de parkeergarage een veiligere, schonere en aantrekkelijkere omgeving waar de bezoeker zich veilig en welkom voelt.

Lees hier meer over onze waterdichtingsoplossingen en over de MasterSeal Traffic systemen voor parkeergaragevloeren

Compatible Partnerschip - Onze betonspecialisten staan voor u klaar

Voor de bouw van veilige en functionele parkeergarages, biedt het Master Builders Solutions handelsmerk van BASF een veelzijdig assortiment hulpstoffen die zorgen voor weerstand tegen extreme weersomstandigheden, temperatuurschommelingen en vorst-dooicycli, alsook tegen de slijtage ten gevolge van het verkeer en van strooizout.

Onze geavanceerde technologie helpt betonfabrikanten sneller te bouwen en de afwerkingskwaliteit te verhogen door een betere betonsterkte, verpompbaarheid , waarbij tegelijkertijd een lange-termijn veiligheid en lange levensduur wordt gewaarborgd.

Elke parkeergarages is uniek. Daarom combineren onze vertrouwde betonspecialisten hun jarenlange expertise met technische ondersteuning om de specifieke vereisten van elk bouwproject te helpen vaststellen en de juiste oplossingen voor succes te creëren.

Lees hier meer over onze hulpstoffen voor de betonindustrie

Vakkundige betonreparatie- en bescherming met minimale stilstand

BASF is zich bewust van de waarde van een goed herstelde, onderhouden en veilige parkeergarage. Elke minuut dat een parkeergarage niet toegankelijk is kost de eigenaar handenvol geld en bezorgt de gebruiker ongemak.

Parkeergarages worden dagelijks blootgesteld aan slijtage door frequent verkeer, wind, regen, sneeuw en strooizout, lekkende olie en vervuiling die het verval ervan versnellen.

Ongeacht het type reparatie, helpen onze vertrouwde reparatie- en beschermingsspecialisten de klant de juiste oplossingen te kiezen om de parkeergarage weer zo snel mogelijk op zijn volle capaciteit te laten draaien.

Onze marktleidende producten, gaande van snelhardende reparatieproducten en betonwapening tot scheurherstelling en corrosie-inhibitors, werden ontwikkeld om de efficiëntste en lange termijn duurzaamheid te verwezenlijken. Daarbij zetten wij ons voortdurend in om nieuwe innovaties te ontwikkelen die de verwachtingen van onze afnemers overtreffen.

Lees hier meer over onze oplossingen voor betonreparatie


  

Downloads

Brochure parkeerdekken

pdf (483,75 Kb)

Parkeergarage Heekplein

pdf (148,39 Kb)