Ucrete Fast

Wanneer een productiestop geen optie is !

Ucrete Fast Snelverhardende vloersystemen van BASF Master Builders Solutions blinken uit in duurzaamheid

 

 PERSBERICHT

OOSTERHOUT, 26 januari 2015 – Al meer dan veertig jaar ontwikkelt BASF Construction Chemicals het toonaangevende Ucrete kunststof vloersysteem. De snelhardende versie van dit vloersysteem heet Ucrete Fast en is door zijn unieke eigenschappen zeer geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie en de (petro)chemische industrie.
“Met Ucrete Fast kan de vloer bij een omgevingstemperatuur van 10°C al vijf uur na het aanbrengen volledig worden belast”, zegt Jean-Claude de Maaijer van de afdeling Market development. “Bovendien blinken de Ucrete-systemen uit in duurzaamheid en zijn ze bestand tegen de meest extreme thermische, chemische en mechanische belastingen.”

Lees verder ...

Folder Ucrete Fast

Wanneer een productiestop geen optie is ! 

Klinkt het u bekend in de oren ?

De productievloer van uw fabriek heeft betere dagen gekend; de voegen vertonen tekortkomingen, de plinten zijn beschadigd, beschadigingen aan uw vloer, slijtage op de druk belaste zones...
...EEN RENOVATIE IS NOODZAKELIJK!

 

Zeker in de industrie is tijd “geld”, het stilleggen van productie kost geld. Het aanbrengen van een nieuwe vloer of een reparatie op een bestaande productielocatie dient binnen een zeer korte periode te worden uitgevoerd, en liefst als het even kan ‘s nachts of in het weekend.
Daarnaast is ook de omgevingstemperatuur laag en de ondergrond vaak vochtig, dan kun je toch geen nieuwe vloer aanbrengen?

                       Zeker wel!

Met het unieke Ucrete Fast vloersysteem kan uw productievloer bij een omgevingstemperatuur van 10°C VIJF UUR na het aanbrengen weer volledig worden belast.

Hiervoor heeft BASF speciaal het snelhardend vloersysteem Ucrete Fast ontwikkeld.
Ucrete industrievloeren zijn vloersystemen die de duurzaamheid en de chemische weerstand van polyurethaan met de hittebestendigheid van beton combineren.
Een garantie voor een duurzame en zorgeloze productie!

bekijk de folder .... 

Productdocumentatie Ucrete