Video's

Hier vindt u al onze video's. Dit zijn handige how-to video's en informatieve clips over onze duurzame oplossingen voor herstellen en beschermen van beton, waterdichting en voegafdichting, decoratieve en industriële vloersystemen en toeslagmaterialen voor beton.

 

Ucrete viert 50e verjaardag

Ucrete, de sterkste industrievloer ter wereld bestaat 50 jaar

Applicatievideo MasterEmaco S 5440 RS

Snelzettende, hogesterkte, krimpgecompenseerde reparatiemortel voor horizontale, verticale en boven het hoofd betonreparaties, ook bij lage temperaturen. Kalsse R4. Deze video toont hoe u deze mortel aanbrengt.

Solutions for Aerated Autoclaved Concrete

BASF Masterbuilders Solutions biedt een breed portfolio aan innovatieve oplossingen voor alle facetten binnen de gasbeton-industrie (AAC). Met MasterCast wordt een snellere en efficiëntere produktie mogelijk. Door toepassing van MasterCast kan de pre-autoclaaf periode ingekort worden. Er is minder water nodig in het mengsel, de verdeling van de afzonderlijke grondstoffen in het mengsel is beter en de rheologie wordt sterk verbeterd. Uiteindelijk resulteert dit in een versnelling van het gehele productieproces en een verhoging van de productiecapaciteit. Meer informatie over MasterCast.

 

MasterSeal 7000 CR - Spuitapplicatie

​Demonstratie van de spuitapplicatie van MasterSeal 7000 CR, het waterdichtings- en beschermingssysteem voor beton in de afvalwaterzuiveringsindustrie. Meer informatie over MasterSeal 7000 CR

MasterSeal 7000 CR - Handapplicatie

​Korte how-to video over het aanbrengen met rol van MasterSeal 7000 CR, een waterdichtings- en beschermingssysteem voor de waterzuiveringsindustrie. Meer informatie over MasterSeal 7000 CR

Direct contact

Katrien Van Loock

Marketing Communications Benelux for Master Builders Solutions by BASF

+32 11 340 421

Sales Team Nederland

Sales Team Nederland

De experts van Master Builders Solutions in Nederland

Sales Team Be/Lux

Sales Team Be/Lux

De experts van Master Builders Solutions in België en Luxemburg